E-bøger

E-bøger er den digitale udgave af en bog, som kan læses på computer, iPad eller smartphone - praktisk at have med, når du er på ferie eller i toget på vej til arbejde.

 

Der skal være installeret en e-bogslæser på den enhed, du vil bruge til læsningen.

Hvis ikke den allerede er installeret, kan den downloades gratis fra AppStore eller GoogleApps.

Til PC har Adobe lavet en glimrende e-bogslæser, der hedder Adobe Digital Editions, der kan hentes gratis fra deres hjemmeside.

 

Vores E-bøger er i EPUB format og kan bruges med alle e-bogslæsere, smartphones og tablets.

 

Før du bestiller en e-bog anbefaler vi, at du selv opretter en konto hos os.

Herefter logger du ind og bestiller varen. Når vi har godkendt din betaling sender vi en mail med et link, hvorfra du kan downloade e-bogen. Samme link vil komme til at ligge på "Mine ordrer".

Det betyder, at du efterfølgende kan downloade e-bogen igen, hvis du skulle miste den eller har brug for den på en anden enhed.

 

Processen vil være således:

1. Log ind på din konto hos os.

2. Vælg den e-bog, du ønsker at købe.

3. Afslut ordren med betaling.

4. Afvent at vi har modtaget/godkendt din betaling.

5. Afvent mail med link til download.

6. Download

7. Klik på det downloadede dokument, så vil din enhed som oftest selv vælge at åbne den i den e-bogslæser, du har installeret.

 

 

HUSK at E-bøger er til personligt brug og må under ingen omstændigheder sælges videre, lånes ud eller på anden måde overdrages til andre.

 

Hvis du vil give en e-bog som gave, gøres dette ved at give et gavekort, hvorefter modtager selv køber og downloader sin e-bog.